Oct 29, 2022, 11:29 AM  

Рана 

  Poetry » Love
360 0 0

Болка измъчва ми душата -

напразно теб очаквам -

да се върне светлината,

хиляди сълзи изплаквам!

 

И едва ли нявга ще изчезне

тази болка, тази страшна рана,

нямам ход добър, полезен,

няма заедно да бъдем двама.

 

Няма никога да се върнеш,

хиляди надежди са в руини,

няма ти да ме прегърнеш,

сърцето ми съвсем изстина!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??