23 oct 2010, 0:06

Ранима 

  Poesía
545 0 1

Ранима е всяка жена...

ранима е и моята душа...

Не исках така да ме боли...

но животът страшно ме промени...

 

От всяка твоя изречена дума...

започвам аз да се чудя...

дали истина е тя...

или е поредната подла лъжа?!

 

Как да вярвам отново в любовта...

как да те обичам аз сега?!

Не ти ли стига болката, която ми причини...

че искаш да вярвам на твоите безмислени лъжи?!

 

Заклех се да не ме боли...

заклех се да страдаш ти...

Де да можех от всеки да избягам...

и на нова страница всичко да отварям...

© Пламена Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??