2 nov 2014, 17:14

Рано избрах тъгата 

  Poesía » De amor
357 0 0

Под миглите на очите

познавам погледа ти,

трудно минават дните –

напечатаните в дати.

 

Между теб и тъгата,

избрах последно нея,

с историята за сълзата

много отрано живея.

 

С кротък и тих глас

сърцето отново плаче,

малко помня за нас,

а това ми много значи.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??