аз наистина не знам
и предполагам ще остане много време
ще разсъждавам по въпроса
но днес
спиралата на времето
е някак по-благосклонна от обикновено
нанесена с равномерни движения
от основата към връхчетата
на любовта ни
която расте
но не избуява
в саксията
на тази иначе добре измазана стая
© Мария Василева Todos los derechos reservados