Apr 2, 2012, 10:37 AM

Растеж 

  Poetry
485 0 0

аз наистина не знам

и предполагам ще остане много време

ще разсъждавам по въпроса

но днес

спиралата на времето

е някак по-благосклонна от обикновено

нанесена с равномерни движения

от основата към връхчетата

на любовта ни

която расте

но не избуява

в саксията

на тази иначе добре измазана стая

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??