2 апр. 2012 г., 10:37

Растеж 

  Поэзия
483 0 0

аз наистина не знам

и предполагам ще остане много време

ще разсъждавам по въпроса

но днес

спиралата на времето

е някак по-благосклонна от обикновено

нанесена с равномерни движения

от основата към връхчетата

на любовта ни

която расте

но не избуява

в саксията

на тази иначе добре измазана стая

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??