28 abr 2023, 8:50

Растеж 

  Poesía » De humor
152 0 0

Бабуване откак израждане се нарича,

обществените изроди се наплодиха.

Цъкването откакто кликване се нарича,

политическите клики се нароиха.

В село се селектира

кой в град ще деградира.

 

 

© Венко Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??