28 апр. 2023 г., 08:50

Растеж 

  Поэзия » Юмористическая
151 0 0

Бабуване откак израждане се нарича,

обществените изроди се наплодиха.

Цъкването откакто кликване се нарича,

политическите клики се нароиха.

В село се селектира

кой в град ще деградира.

 

 

© Венко Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??