29 oct 2009, 13:57

Раят 

  Poesía » De amor
415 0 0

Денят си отива.

Слънцето залязва.

Нощта бърза.

Писък тишината прорязва.

 

За някои идва раят -

пълно е с мъртви тела.

Гробари гроб копаят

под ярката луна.

 

Кукумявка, в гората,

злобно се присмива.

А гарваните ще пируват -

следва плът изгнила.

 

Скъпа моя Елена,

там ли си, не зная.

Аз те обичах.

Дано харесаш Рая.

© Полина Горанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??