РАЯТ НА ЗЕМЯТА
Лъжа са всичките клишета на съдбата.
Кой каза, че измислица са чудесата?
Кой каза, че живее в нас вината
и че на добрите страдат все сърцата?
Истинското богатство е в душата -
да имаш с кого да споделиш и тишината,
да предадеш нататък добротата,
за да поникнат и след теб цветята.
Не е ли това раят на земята?
© Ивет Боянова Todos los derechos reservados