21.04.2024 г., 20:06 ч.

Раят на земята 

  Поезия » Философска
80 3 0

РАЯТ НА ЗЕМЯТА

 

Лъжа са всичките клишета на съдбата.

Кой каза, че измислица са чудесата?

Кой каза, че живее в нас вината

и че на добрите страдат все сърцата?

 

Истинското богатство е в душата -

да имаш с кого да споделиш и тишината,

да предадеш нататък добротата,

за да поникнат и след теб цветята.

 

Не е ли това раят на земята?

 

© Ивет Боянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??