27 mar 2008, 11:46

Раздадох се докрай 

  Poesía » Otra
786 0 25

посветено на близките ми

 

Не се щадях,

за миг не спрях,

в живота свой

аз изгорях.

 

Летях и спъвах се,

и плаках, и се смях.

Раздадох се до край

на всички вас.

 

 

 

Анна Дюлгерова

25.03.2008 г.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??