27.03.2008 г., 11:46 ч.

Раздадох се докрай 

  Поезия » Друга
783 0 25

посветено на близките ми

 

Не се щадях,

за миг не спрях,

в живота свой

аз изгорях.

 

Летях и спъвах се,

и плаках, и се смях.

Раздадох се до край

на всички вас.

 

 

 

Анна Дюлгерова

25.03.2008 г.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??