Нека бъде така както искаш!
Изхвърли ме зад борда!
Аз не мога да плувам
и ще падна на дъното.
Не прегъвай сламката,
за която се хванах!
Знам, че всичко е безнадежно,
но нищо не мога да сторя.
Остави да живея в заблуда
колкото мога.
© Дими Драганова Todos los derechos reservados
Но пък защо ни харесва думичката "жертва"?