27 nov 2007, 11:26

Раздяла 

  Poesía » De amor
494 0 4

Раздяла

Ти първа почна нашата любов,

тя беше нежна и красива,

целувахме се ден и нощ

и любовта ни сякаш бе магия.

 

Връзката ни с тебе бе за кратко,

но много спомени остави в нас,

но защо не сторихме пътека за обратно,

а казахме си "сбогом" в този час.

 

Къде да търся следа от тебе,

къде да търся твоето лице,

аз гасна бавно със спомена за тебе

и цветето изсъхва в моите ръце.

 

© Виктор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??