Раздяла
Ти първа почна нашата любов,
тя беше нежна и красива,
целувахме се ден и нощ
и любовта ни сякаш бе магия.
Връзката ни с тебе бе за кратко,
но много спомени остави в нас,
но защо не сторихме пътека за обратно,
а казахме си "сбогом" в този час.
Къде да търся следа от тебе,
къде да търся твоето лице,
аз гасна бавно със спомена за тебе
и цветето изсъхва в моите ръце.
© Виктор Всички права запазени