Идва пак тежко време...
Време за раздяла...
Време за сълзи и забрава!
Трябва пак сбогом да ти кажа,
да те пусна да заминеш
и да ме оставиш пак сама!
Знаеш ли, понякога те мразя
и от теб се отричам,
но не мога и да спра да те обичам!
Да... пускам те... върви!
Знам, че ще се върнеш тук
и до мен ще си!
© Криси Todos los derechos reservados