1 oct 2010, 13:12

Раздяла 

  Poesía » De amor
521 0 2

Раздяла

 

Зората се превърна в блян чудесен

за този превъзходен следващ ден,

във който ти, негоднико несретен,

ще си отидеш най-подир от мен.

И аз ще бъда най-подир свободна,

красива като сбъдната мечта;

и аз ще бъда най-подир доволна,

утехата открила след нощта.

А ти ще бъдеш дяволски далечен,

превърнат в спомен преживян,

единствено на болката обречен,

да ме обичаш, просто, неуспял.

 

 

 

 

 

 

© Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??