8 may 2010, 13:01

Раздяла 

  Poesía » De amor
503 0 1

Сбогуваш се и аз нез нам защо

гледаш ме с безмълвени очи,

какво се случи с нас - какво?

Защо сърцето толкова боли.

 

Нараних те или те обидих,

какво ти сторих аз, кажи,

нима не бях до теб, а скитах,

или те раних с хули и лъжи.

 

Нима любовта си не показах,

или бях недостойна аз за теб,

нима и дума ти не дадох,

а ти стопи се като кубче лед.

 

Ще се осмелиш ли да разкажеш

на жена си някога за мен,

или любовта ни ще накажеш,

като ме забравиш някой ден.

 

© Надежда Пеевска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??