Сбогуваш се и аз нез нам защо
гледаш ме с безмълвени очи,
какво се случи с нас - какво?
Защо сърцето толкова боли.
Нараних те или те обидих,
какво ти сторих аз, кажи,
нима не бях до теб, а скитах,
или те раних с хули и лъжи.
Нима любовта си не показах,
или бях недостойна аз за теб,
нима и дума ти не дадох,
а ти стопи се като кубче лед.
Ще се осмелиш ли да разкажеш
на жена си някога за мен,
или любовта ни ще накажеш,
като ме забравиш някой ден.
© Надежда Пеевска All rights reserved.