9 jul 2008, 15:57

раздяла 

  Poesía
847 0 2
Готова съм да те прегърна
и пак да се отрека от таз раздяла.
Дори да се налага да си тръгна,
на нашето приятелство не слагам края.

Ще бъда винаги до теб,
накъдето и да тръгнеш ти.
Ще пазя твоето сърце,
за да не може никой да те промени!

© Анна Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??