Jul 9, 2008, 3:57 PM

раздяла 

  Poetry
848 0 2
Готова съм да те прегърна
и пак да се отрека от таз раздяла.
Дори да се налага да си тръгна,
на нашето приятелство не слагам края.

Ще бъда винаги до теб,
накъдето и да тръгнеш ти.
Ще пазя твоето сърце,
за да не може никой да те промени!

© Анна Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??