Във тази вечер черно-бяла
с намусена дори луна,
поиска ти от мен раздяла
и ме поръси със слана.
Сърцето ми постави в клопка.
Обърна неговия път.
В душата ми подхвърли топка.
Изпрати ме в задънен кът.
Затри ми цялата надежда.
Уби ми благата мечта.
И таз раздяла ме повежда
на път към края на света.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Поздрав и за черно-бялата сценография!