21 jun 2011, 14:46

Разгледайте 

  Poesía » Filosófica
480 0 0


Разгледайте живота си,
съвестта си
и вижте,
... че славата е преходна.
И като с детска лекота
вашата същност
се обърква.
В свят, където
всички сме
живели,
за едни разбран,
за други потаен,
болката не сме разбрали
и че за любовта и омразата
винаги има причина.
На мечтите си верни
пазачи,
избягвайки злото,
което от някъде дебне,
може би утре, променяйки
лицето си,
на сърцето си
стрелите ще спрем.
В пожарите
душите си оплели,
ще потърсим съвет,
за да се намерим.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??