Със теб сме вечно във конфликт,
почти откакто се родих.
Отнемаше ми бавно ти,
роднини, близки и мечти.
Отне ми ти, отне ми ти,
на детството ми радостта,
безгрижността на младостта,
сигурността на зрелостта.
Отне ми черните коси
и блясъка в очите ми.
Отне ми гладкото лице
и доверчивото сърце.
Отне от мен веселостта,
понякога и честността,
мечтите ми за дълъг път,
мечти да видя аз света.
Отне ми много, но все пак,
да ми отнемеш нямаш как,
едната вяра в моя БОГ,
НАДЕЖДАТА и ЛЮБОВТА.
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados
Но истинско... откровено!
Поздрав, Пепи!