27 sept 2023, 19:51

Разходка без теб 

  Poesía » De amor
205 0 0

Погълнат от шума на булевардите

догаря тихо розовия здрач

и като уморен косач обляга рамена

в стъклата на мансардите.

Улисана в самотни обиколки

луната скрива своя плач

в търкулната хартийка от бонбон,

където някога се е разхождала

и се е смяла.

© Лилия Минева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??