Погълнат от шума на булевардите
догаря тихо розовия здрач
и като уморен косач обляга рамена
в стъклата на мансардите.
Улисана в самотни обиколки
луната скрива своя плач
в търкулната хартийка от бонбон,
където някога се е разхождала
и се е смяла.
© Лилия Минева Все права защищены