27.09.2023 г., 19:51 ч.

Разходка без теб 

  Поезия » Любовна
204 0 0

Погълнат от шума на булевардите

догаря тихо розовия здрач

и като уморен косач обляга рамена

в стъклата на мансардите.

Улисана в самотни обиколки

луната скрива своя плач

в търкулната хартийка от бонбон,

където някога се е разхождала

и се е смяла.

© Лилия Минева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??