11 nov 2006, 11:50

Разкаяние 

  Poesía
795 0 7
Съжалявам! Късно е нали?
Съжалявам! Думите не докосват сърцето ти?!
Прости ми! Ти прости отдавна,
но болката от греховете ми те промени?
Прости ми! Ти дори не трепваш,
нима друга мене заличи?
Приеми ме! Разкайвам се за всяка моя грешка!
Приеми ме! Спаси душата ми от болката, безумно тежка!
Докосни ме! Рисувай с устни по очите...
Докосни ме! С усмивка нежна скрий сълзите!
...
Съжалявам! Моля те - прости!
Та ти дори не трепваш, нима друга мене замени?
Разкайвам се до болка, но безкрайно късно е, нали?!...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??