9 jun 2010, 23:12

Разкаяние 

  Poesía » De amor
904 0 5

Сгреших за теб

 

теб бях посочила за  Бог

 

 

Издигнах те във култ

 

и без да се замисля

 

престъпих първа Божията заповед...

 

 

А после и онази за лъжата

 

за прелюбодейството

 

и тъй нататък...

 

 

И докато жената

 

в мен

 

разпъната на кръст

 

роптае

 

отдала се на Дявола и Сатаната

 

ще се измъчвам до безкрая...

 

 

Забравила

 

че само Господ

 

е началото

 

и краят...

 

© Силвия Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??