27 may 2008, 11:37

Разкритие 

  Poesía
602 0 6

Открих те сред безброй души искрящи,

там, където знаех, че живее любовта

и тайно пих от чувствата скърбящи,

и плахо все надничах в твоя свят.

Заспивах с думите на твоето сърце -

изтръгнати, изплакани, кървящи,

с душата ти - най-тъжното момче

мечтаех някога да срещна.

Унасяха ме нежните ти рими -

болезнено отронени, любящи.

С възхита гледах как обичаш ти,

как в стихове превръщаш

най-самотните сълзи горещи.

Прелиствах и пребоядисвах моите стени,

но те оставаха все толкоз мразовито сиви

и ме топлиха единствено словата ти,

макар и не за мен,

макар и истинно горчиви...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??