27 feb 2014, 11:16

Разкъсан цвят 

  Poesía » Otra
472 0 2

Разкъсан цвят

 

Душата ми на стъклен прах

разбита е, скрипти.

Изпълват горест и печал

днес моите очи.

 

А сърце - камбана глуха,

заглъхва пак, тупти,

тя, болката в ушите пука,

припарва и горчи.

 

Душата ми - разкъсан цвят,

за кой ли път кърви?

Посипана с отровна жар,

прости и победи.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??