29.08.2009
И ме радваш, и ядосваш,
и обичаш, и болиш....
Колкото и нежно да докосваш,
знаеш точно как да ме раниш....
И ме искаш, и не ме...
галиш страстно, но разкъсваш
скърпеното от мечти небе...
© Erato Eratova Todos los derechos reservados