7 dic 2013, 20:09

Различен 

  Poesía » De amor
487 0 8

Различен си... това харесах в теб.

Сега различното ме кара да тъгувам.

Мълчанието ти сърцето ми боде,

сега и думите ми трудно се римуват.

 

Къде остана нашият си свят?

Изгубихме се между днес и вчера,

а беше хубаво да мога да летя.

Сега студено ми е и треперя.

 

Различен бе във хубав предислов,

сега различното е болка и убива.

Оставям ти д(т)ъгата в послеслов,

че римите ми вече са горчиви...

© Биляна Битолска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??