Dec 7, 2013, 8:09 PM

Различен 

  Poetry » Love
485 0 8

Различен си... това харесах в теб.

Сега различното ме кара да тъгувам.

Мълчанието ти сърцето ми боде,

сега и думите ми трудно се римуват.

 

Къде остана нашият си свят?

Изгубихме се между днес и вчера,

а беше хубаво да мога да летя.

Сега студено ми е и треперя.

 

Различен бе във хубав предислов,

сега различното е болка и убива.

Оставям ти д(т)ъгата в послеслов,

че римите ми вече са горчиви...

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??