7.12.2013 г., 20:09 ч.

Различен 

  Поезия » Любовна
486 0 8

Различен си... това харесах в теб.

Сега различното ме кара да тъгувам.

Мълчанието ти сърцето ми боде,

сега и думите ми трудно се римуват.

 

Къде остана нашият си свят?

Изгубихме се между днес и вчера,

а беше хубаво да мога да летя.

Сега студено ми е и треперя.

 

Различен бе във хубав предислов,

сега различното е болка и убива.

Оставям ти д(т)ъгата в послеслов,

че римите ми вече са горчиви...

© Биляна Битолска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??