Различна съм и все от другите страня,
уморена от безбройните им маски,
лъжи и суета.
Обречена да съм черната овца,
аз тихичко си се бунтувам.
Недей бъди от този свят,
угодничеството е за слабаците!
Бъди велик, но не прекланяй глава,
а гордо облечи се с дела
и покажи им що е доброта!
© Bez ime Todos los derechos reservados