5.07.2016 г., 20:05 ч.

Различна 

  Поезия » Философска
379 1 1

Различна съм и все от другите страня,

уморена от безбройните им маски,

лъжи и суета.

Обречена да съм черната овца,

аз тихичко си се бунтувам.

Недей бъди от този свят, 

угодничеството е за слабаците!

Бъди велик, но не прекланяй глава,

а гордо облечи се с дела

и покажи им що е доброта!

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??