Прекалено много те обичам...
Обичам те отвъд това -
аз не от тяло се нуждая,
за да докажа любовта.
Ти в мене трайно настани се -
в сърцето, в кожата, в кръвта;
това е - просто си единствен -
различната страна на любовта.
Безкрайно много те обичам -
като проклятие висиш над мен
да не забравям колко си различен -
единственото цветно в скучен ден.
И ще те пазя, ще те защитавам
от всички, но най-много от мен,
от другата, която на думи познаваш,
която разбива животи и сърца държи в плен.
© Таня Момчева Todos los derechos reservados