22 мая 2011 г., 20:23

Различната страна на любовта 

  Поэзия
519 0 1

Прекалено много те обичам...

Обичам те отвъд това -

аз не от тяло се нуждая,

за да докажа любовта.

 

Ти в мене трайно настани се -

в сърцето, в кожата, в кръвта;

това е - просто си единствен -

различната страна на любовта.

 

Безкрайно много те обичам -

като проклятие висиш над мен

да не забравям колко си различен -

единственото цветно в скучен ден.

 

И ще те пазя, ще те защитавам

от всички, но най-много от мен,

от другата, която на думи познаваш,

която разбива животи и сърца държи в плен.

 

 

 

 

 

© Таня Момчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ще те пазя от другата във мен!Любовта често е танц на ръба на бръснача или пък пепел от роза.Но никога безразлична...Поздрав!
Предложения
: ??:??