9 jun 2017, 0:34

Различните 

  Poesía » Filosófica
418 2 2

                 Различните не ги обичат –

                 снежинки в летния пейзаж.

                 С думи ядни ги наричат.

                 Били невзрачни, друг типаж.

 

                 С други дрехи се обличат,

                 не чакат нивга инструктаж.

                 Беди те често си навличат

                 с честност и вроден кураж.

 

                 Различните са неразбрани,

                 говорят сякаш със луната.

                 От странен дух са обладани,

                 самотници са на земята.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??