25 jun 2012, 14:43

Различното 

  Poesía » Otra
540 0 1

Най-трудно все приемаме различното.

Различното от нас е непознато.

Рисуваме картини от безличното.

Непознатото за нас е тъй крилато!

 

Различни мисли, различни цели,

различни хора, полети, копнежи.

Художници рисуват нежно с акварели,

дъждовни капки във водовъртежи!

 

Танго по улицата среща непознати...

Поспират, пооглеждат се виновно.

И танцът предизвиква там обрати...

Небето замечтало се дъждовно!

 

Художници рисуват тихо синевата,

тангото нежно плаче свойта песен,

дъждовни капки, къпещи тревата,

различните във полет безсловесен!

 

Непознатото за нас е тъй крилато.

Рисуваме картини от безличното.

Различното за нас е непознато.

Най-трудно се приема автентичното!

© Белисима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??