Най-трудно все приемаме различното.
Различното от нас е непознато.
Рисуваме картини от безличното.
Непознатото за нас е тъй крилато!
Различни мисли, различни цели,
различни хора, полети, копнежи.
Художници рисуват нежно с акварели,
дъждовни капки във водовъртежи!
Танго по улицата среща непознати...
Поспират, пооглеждат се виновно.
И танцът предизвиква там обрати...
Небето замечтало се дъждовно!
Художници рисуват тихо синевата,
тангото нежно плаче свойта песен,
дъждовни капки, къпещи тревата,
различните във полет безсловесен!
Непознатото за нас е тъй крилато.
Рисуваме картини от безличното.
Различното за нас е непознато.
Най-трудно се приема автентичното!
© Белисима Все права защищены