24 oct 2018, 8:05

Разликата на връщане 

  Poesía » Filosófica
528 0 0

Разликата на връщане

 

Учудващо, пътят на връщане 
с нищо от този на отиване не се е променил...
Разликата е – че ти вече не си същия,
какъвто преди това пътуване си бил...

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??