11 may 2018, 10:01

Разлюбила съм те... Дали? 

  Poesía » De amor
354 4 12

Разлюбила съм те... Дали?

Наистина ли вярваш в тези думи?

Пропуснах ли да кажа, че боли?

Как всяка клетка трепка във ума ми.

 

Разлюбих те? Навярно! Бий отбой!

Тръгни си! Твърде лесно те забравих.

В сърцето си сподавях чувствата, но кой?

От болката след теб ще ме избави?

 

Че кой се би зарекъл да лепи

на части раздробеното сърце?

Кой би попил тъй бликащи сълзи

от моето изстрадало лице?

 

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??