May 11, 2018, 10:01 AM

Разлюбила съм те... Дали? 

  Poetry » Love
359 4 12

Разлюбила съм те... Дали?

Наистина ли вярваш в тези думи?

Пропуснах ли да кажа, че боли?

Как всяка клетка трепка във ума ми.

 

Разлюбих те? Навярно! Бий отбой!

Тръгни си! Твърде лесно те забравих.

В сърцето си сподавях чувствата, но кой?

От болката след теб ще ме избави?

 

Че кой се би зарекъл да лепи

на части раздробеното сърце?

Кой би попил тъй бликащи сълзи

от моето изстрадало лице?

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??