4 sept 2010, 9:53

Разминавания 

  Poesía » Filosófica
629 0 16

 

Бях млад. Жените не разбирах.

Израстнах юноша честит.

Грешах. Пред никоя не спирах,

долавял кусура им скрит.

 

 

Така в миражните капризи,

животът ми се пропиля,

изпуснал светските круизи,

медът и острите жила.

 

 

И днес наоколо се взирам

в поток от женска красота.

Уви, до мене те не спират,

без кусур, мили същества!

 

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??