13 feb 2013, 20:58

Размисли 

  Poesía » Otra
440 0 3

 

 

         РАЗМИСЛИ

 

 

Успехът е дело на разума

борба, трудолюбие, хъс,

общение, затрогваща дума,

акт на сърцето и обич, не мъст.

Най-тежки окови съблича,

любов от душа щом струи,

не с разум, със сърце се обича,

и с него се сбъдват мечти.

Да отричам не искам успеха.

Напротив!

Покорявам с любов върхове,

не е ли успех да обичам

всеотдайно, дори с грехове.

И нищо в замяна не вземам,

от греховете си мъдрост творя

в кръговрата - човешко безвремие,

необратимо на тази земя.

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??