11 jul 2019, 10:35

размисли 

  Poesía » Filosófica
820 0 2

Какво ли ще видят очите ми още,

какво ли ще чуе горката душа

във тихите тъжни, безименни нощи

и в утрини, скрити в досадна мъгла?

 

Какво от това, че душата е стара?

Родена е тук, да бъде дете.

Да среща, изпраща и страда в поквара,

да бъде сама и така да расте...

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??