Какво ли ще видят очите ми още,
какво ли ще чуе горката душа
във тихите тъжни, безименни нощи
и в утрини, скрити в досадна мъгла?
Какво от това, че душата е стара?
Родена е тук, да бъде дете.
Да среща, изпраща и страда в поквара,
да бъде сама и така да расте...
© Екатерина Спасова Все права защищены